Sunati acum!!!..
la 0722 358 868

Despre Synch1

Personalul Synch1 este extrem de profesionist şi activează la cele mai înalte standarde etice. Ca şi client Synch1 Australia, vă puteţi aştepta la servicii de cea mai înaltă calitate şi reprezentare in procesul de obţinere a Vizei. Află mai multe despre noi.

Certification

MIA. De asemenea, este important ca agentul dvs. de imigrare să lucreze în conformitate cu cerinţele DIMIA. Agenţii de imigrare şi consultanţii in Australia sunt membri ai forului MARA, iar intregul personal al Synch1 este membru al Institutului Australian de Migrare (MIA). Împreună, toţi aceşti factori vă asigură faptul că procesul dvs. va fi tratat cu mult profesionalism. Unii din clienţii noştri numesc procesul emigrare, alţii imigrare iar unii migrare, dar in esenţă înseamnă acelaşi lucru, primul pas spre a deveni un cetăţean australian cu drepturi depline.

Mira Flomin BA

Mira a practicat contabilitatea in diferite roluri Guvernamentale ( Ministerul de Finanţe ) şi de asemenea impărtăşeşte interesul in psihologie şi alte domenii legate de creaţie în interiorul cărora a condus mai multe proiecte de succes.

De-a lungul experienţei sale profesionale, Mira s-a confruntat cu diverse aspecte ale companiilor şi întreprinderilor de pe urma cărora a adunat o bază solidă de cunoştinţe şi înţelegere în aspectele financiare şi de altă natură ale lumii corporative.

Mira este, de asemenea, un practicant regulat de yoga si meditaţie şi a beneficiat de o vasta pregatire in diferite metode psihologice.

De asemenea, Mira este un agent de imigrare autorizat MARA, Agent nr 0210295 şi un membru al MAI - Institutul Australian de Migrare.

Danny Trestian LLB

Drept

Danny a absolvit dreptul in UK şi a activat în special în sectorul Public şi Guvernamental, dar şi în cel privat. În activitatea sa profesională, Danny a participat în numeroase activităţi comerciale, care includ negocieri internaţionale, contracte comerciale şi a participat, de asemenea, la ameliorarea conflictelor.

Danny este un agent autorizat MARA - Migration Agents Registration Authority in Australia - Agent nr. 0316483 şi membru MIA - Institutul Australian de Migrare.

Interestul lui Danny pentru potenţialul uman l-a îndrumat spre studierea şi practicarea diferitelor forme ale psihologiei moderne şi este, de asemenea, un practicant de yoga si meditaţie.

The Circle of Leaders

Mira & Danny participă, de asemenea, la "Cercul de lideri", un forum al oamenilor de afaceri, unde fiecare dintre ei este un lider în cadrul organizaţiei şi domeniului lor de expertiză şi scopul acestora este de a aduce inovare pentru companiile lor.

Forumul este facilitat de către profesionişti de înalt profil, care folosesc metode de ultimă oră în activitatea lor. Aceştia participă la diverse forumuri de afaceri, scopul lor comun fiind acela de a îmbunătăţi şi actualiza competenţele lor şi reţele profesionale, care le permite să îmbunătăţească în mod constant calitatea şi nivelul de servicii pe care le oferă clienţilor lor. Atât Mira, cât şi Danny au un interes deosebit şi profund în arte şi activităţi creative şi sunt întotdeauna fericiţi să promoveze şi să faciliteze proiectele în care sunt implicaţi.

Credem cu tărie că natura noastră de competenţe, experienţă, de instruire şi amestec de interese, precum şi prin intermediul parteneriatelor puternice şi de profil înalt care le-am creat, vor permite clienţilor noştri să îşi atingă obiectivele. Serviciul nostru este foarte simplu şi accesibil.