Sunati acum!!!..
la 0722 358 868

Am nevoie sa fiu reprezentat profesional in procesul de emigrare in Australia?

Este important sa clarificam ca puteti derula si singur procesul de emigrare in Australia, fara a fi nevoie de reprezentara profesionala a unui agent de emigrare. In orice caz, sunt atat de multe motive pentru care este infinit mai bine sa fiti reprezentat profesional si nu le vom insira pe toate, insa vom oferi cateva dintre cele mai importante.  • Cateodata, procedurile de emigrare in Australia pot parea simple, insa sunt complicate si inselatoare.

  • Sunt schimbari frecvente in legile de emigrare in Australia si chiar schimbari zilnice de proceduri in regulamentele organelor de acreditare, asfel incat, numai un profesionist conectat permanent la pulsul evenimentelor poate cunoaste toate detaliile necesare pentru o reprezentare corecta.

  • Primim, permanent, aplicatii din partea unor persoane care au investit o multime de timp si bani, iar eforturile facute pentru a aplica au fost intunecate de greseli de procedura sau din cauza necunoasterii legislatiei. Bineinteles ca putem sa ii ajutam sa repare greselile facute, dar este mult mai bine sa se porneasca corect de la bun inceput.

  • Experienta ne-a dovedit ca demararea procedurilor de emigrare in Australia, impreuna cu un specialist, face sa existe siguranta corectitudinii in procesul de emigrare. Deasemenea pentru ca acest proces este destul de lung, greselile pe parcursul lui il fac sa devina si mai lung, iar in anumite cazuri chiar imposibil. Au existat cazuri in care datorita greselilor pe care le-au facut, timpul de asteptare pana cand s-a primit viza pentru procesul de emigrare s-a dublat.


Daca doriti si alte informatii despre procesul de emigrare in Australia, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri, care va vor oferi nenumarate alte motive si exemple care sa va intareasca increderea in faptul ca doar alaturi de un agent de emigrare in Australia, acesta ar fi un drum cu un final sigur si nu unul plin de riscuri!