Sunati acum!!!..
la 0722 358 868

Evaluarea Detaliata: Recomandari

Aici veti putea gasi o serie de sfaturi si recomandari cu privire la evaluarea premergatoare aplicatiei pentru viza Australia si emigrare Australia, ce greseli puteti evita si la ce trebuie sa fiti atenti.  • Va avertizam si va recomandam sa nu contati pe evaluarile online gratuite (nimeni nu a avut parte de o emigrare in Australia datorita unei evaluari gratuite oferite de o aplicatie software sau chiar o evaluare personala intr-un birou.

  • Trebuie sa va asigurati ca oamenii care va ofera sfaturi sunt ei insisi inregistrati si au un numar de agent de emigrare Australia oferit de MARA. Pentru binele dumneavoastra personal, va rugam sa verificati daca persoana care va evalueaza sau intervieveaza este ea insasi inregistrata si, deci, calificata sa va ofere sfaturi. Va recomandam, de asemenea, sa va bazati doar pe sfaturile primite in scris si semnate de catre profesionisti inregistrati (nu personalul de marketing sau orice alt personal).

  • Multi clienti ne cer sa le spunem doar daca au vreo sansa, ca doar dupa aceea sa doreasca sa faca ED. Ei bine, acest lucru e ca si cum am merge la doctor gratuit pentru trei saptamani si apoi acesta sa va spuna ca aveti nevoie de ingrijire medicala si sa il platiti doar din acel moment. Mai mult de atat, o evaluare rapida poate presupune si neglijenta, ceea ce nu este in interesul clientului. Daca aceasta evaluare este grabita si nu este realizata cu maxima atentie, exista sansa sa o luati pe un drum gresit, irosindu-va timpul, banii, dar si tot efortul depus pana atunci. Nu ar fi, asadar, in interesul dumneavoastra sa pierdeti sansa de a va indeplini visul, avand in vedere ca puteati sa faceti totul ca la carte.

  • Exista persoane care sunt refuzate pentru emigrare in Australia, dupa doi ani de munca asidua si asteptari create. Noi nu ne dorim in nici un caz ca aceasta sa vi se intample si dumneavoastra. Mutarea in alta tara este un pas major in viata, de aceea este vital sa apelezi la profesionisti in domeniu pentru a fi reprezentat cu succes si a parcurge tot procesul intr-un mod prietenos, etic, profesional si cel mai important, fara batai de cap.