Sunati acum!!!..
la 0722 358 868

Vize Australia vizitator

Nu oricine vrea sa aiba parte de o emigrare in Australia si doreste o viza in acest sens. Exista, de asemeni, si o multitudine de turisti care doresc sa primeasca vize Australia de vizitator. Acest tip de viza Australia poate fi obtinut daca planuiti sa stati in aceasta tara pentru o perioada de timp ce nu poate depasi trei luni de sedere neintrerupta.


Limitari vize Australia pentru vizitatori


O viza de vizitator pentru Australia este mai usor de obtinut decat alte tipuri de viza, dar acestea nu asigura decat o libertate limitata pe teritoriul acestei tari. Este important sa aveti cunostinta despre ceea ce nu puteti face pe teritoriul Australiei atunci cand detineti o viza de acest tip:  • -Nu puteti munci daca aveti viza Australia de vizitator.

  • -Puteti urma cursuri in Australia, dar durata acestora trebuie sa fie mai scurta de trei luni. Studentii care doresc a urma cursuri intr-un mediu ce presupune existenta unei sali de clasa, trebuie sa obtina o aprobare speciala daca aceste cursuri se desfasoara pe o perioada mai mare de patru saptamani. 


Cum se obtine o viza Australia pentru vizitatori?


Persoanele care calatoresc in vacanta si cele care calatoresc in scop de afaceri si aleg obtinerea unei vize Australia de vizitator nu trebuie sa astepte prea mult, intrucat solicitarea poate fi acum formulata online. Puteti calatori fara documentul de la Electronic Travel Authority daca sunteti dintr-o tara care se afla pe lista celor selectate in acest scop. Viza Australia aprobata de ETA este valabila un an de la data eliberarii sale. Aceste vize Australia permit calatorii multiple pe durata unui an si, de fiecare data, nu puteti ramane mai mult de trei luni pe teritoriul acestei tari.


Pot aplica singur pentru viza Australia de vizitator?


Puteti aplica si singuri pentru vize Australia de vizitator. Cand aplicati pentru viza Australia trebuie multa grija si asigurarea ca ati completat corect formularul. Documentele necesare si relevante trebuie depuse impreuna cu solicitarea de viza pentru Australia. Trebuie sa intrati in legatura cu Biroul Australian pentru Emigrare, pentru a fi la curent cu regulile  privitoare la acest tip de vize Australia. Refuzurile de viza reprezinta o problema greu de rezolvat daca aplicati pe cont propriu pentru viza Australia.


Viza Australia cu ajutorul Synch1


Daca doriti sa formulati o cerere pentru o viza Australia usor si simplu, trebuie sa contactati un agent de emigrare, specializat in obtinerea de viza Australia. SynchOne este o echipa formata doar din experti si consultanti in emigrare, care va pot ajuta sa obtineti viza de vizitator pentru Australia.


Serviciile noastre de viza se adreseaza persoanelor particulare si corporatiilor. Indiferent din ce motiv doriti sa ajungeti in aceasta tara, procesarea vizei dumneavoastra de vizitator va dura o perioada scurta de timp. Noi folosim metoda online de solicitare pentru vize Australia, pentru ca procesarea sa aiba loc instantaneu, reducand, astfel, perioada de asteptare. 

Cand veti decide sa apelati la noi, vom desemna un ofiter de emigrare care va face tot ce ii sta in putinta pentru a primi viza Australia. Va trebui sa raspundeti la o serie de intrebari, care au ca scop colectarea de informatii despre dumneavoastra si despre scopul dumneavoastra. Apoi, vi se va cere sa depuneti documentele necesare. Va vom oferi toate informatiile cu privire la onorariile noastre si alte detalii, inainte de a continua. Dupa efectuarea platii, vom incepe prin a revedea formularul si documentele. Va vom reprezenta la Departamentul Imigratiei si Cetateniei(DIAC) din Australia, in legatura cu solicitarea dumneavoastra de viza Australia. 

Vom colabora cu autoritatile de emigrare pentru ca procesarea solicitarii dumneavoastra sa decurga fara probleme. In cazurile de refuz sau in cele in care apar contoverse, noi vom sustine solicitarea dumneavoastra in fata autoritatilor pentru ca aceasta sa ajunga in situatia de a fi aprobata. Veti putea obtine de la noi oricand informatii actualizate legate de solicitarea dumneavoastra. Cu serviciile noastre de viza  pentru Australia, veti fi in masura sa reduceti timpul de asteptare si sa stati fara nicio grija in privinta calatoriei dumneavoastra in aceasta tara!